Hitta din utbildning

Uppsala yrkesgymnasium är störst i Uppsala på gymnasial yrkesutbildning. Du får en utbildning som ofta leder till jobb efter examen. Vi har goda branschkontakter i Sverige och utomlands för att säkerställa god kvalitet och rätt innehåll på våra utbildningar.

På Uppsala yrkesgymnasium utvecklar du dina intressen och får all kunskap du behöver för att lära dig ditt yrke från grunden. Skolan har 900 elever och finns i Ekeby och på Jälla.

Du kan få en yrkesutbildning och samtidigt högskolebehörighet!

På alla nationella yrkesprogram finns möjlighet att lägga till högskolebehörighet genom programfördjupning och individuellt val. Skolan erbjuder även kurser för särskild behörighet mot utbildningar på högskola och universitet, kontakta SYV för mer information.

Du kan välja mellan nio olika yrkesprogram

Vissa program kan man välja att läsa som skolförlagd utbildning eller lärlingsutbildning. Några av programmen finns endast i en av utbildningsformerna.

• Barn och fritid (endast lärling)
  • Bygg och anläggning
  • El och energi (endast skolförlagt)
  • Fordon